Brandskyddsmålning och fogning i nybyggda hus

Om du är som de flesta människor tänker du förmodligen på brandskydd och fogning som något som bara behövs i äldre byggnader. Detta kunde dock inte vara längre från sanningen! Faktum är att brandskydd är otroligt viktigt i nybyggda hus. Detta beror på att när en byggnad byggs för första gången är den mycket känsligare för brandskador än en äldre byggnad. Det är därför det är så viktigt att få huset ordentligt brandsäkert och förseglat innan du flyttar in.

Brandskydd är en process där man applicerar en beläggning på en yta som skyddar den mot brand. Detta kan göras på väggar, tak, golv och till och med möbler. Den vanligaste typen av brandskyddsmaterial är färg. Det finns många olika typer av färg som är särskilt utformade för brandskyddsmålning. Alla typer avfärg skyddar en yta från brand i viss utsträckning, men det finns vissa färger som är mycket bättre än andra.

När det kommer till att ha bra brandtätning bör du alltid ta kontakt med proffs. Ta då kontakt med Svenska Fog & Brand för att få en helhetslösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *