Dekorera ditt hem med elegant glas och porslin från Riedel, Mateus och Ittala

Om du letar efter föremål för att dekorera ditt hem som är både eleganta och tidlösa, kan du inte leta längre än till kollektionerna från Riedel, Mateus och Ittala. Dessa företag har allt du behöver för att få ditt hem att kännas lyxigt och inbjudande, från fantastiska glasvaror till utsökt porslin. Låt oss ta en titt på varför dessa tre märken sticker ut från resten.

Riedel Glas

Riedel är känt för sina kristallglasvaror av hög kvalitet som tillför sofistikering till alla miljöer. Företaget har varit verksamt sedan 1756, vilket gör det till en av de äldsta glastillverkarna i världen. Det som skiljer dem åt är deras användning av blyfri kristall som ger deras produkter en oöverträffad klarhet och briljans. Utbudet av stilar som de erbjuder är också imponerande; från traditionella vinglas till moderna champagneflöjter finns det något för varje smak.

Mateus porslin

Mateus är en portugisisk porslinstillverkare som grundades 1940. Deras produkter är kända för sin enkla skönhet och hållbarhet – perfekta för vardagsbruk eller speciella tillfällen. De erbjuder en mängd olika former, storlekar och färger så att du kan hitta något som passar dina behov perfekt. Företaget använder också en unik glasyrteknik som ger deras produkter en vacker glansig yta som sticker ut mot andra porslinsprodukter på marknaden idag.

Iittala glas och porslin

Iittala är ett finskt företag som har tillverkat glasvaror sedan 1881. Deras signatur stil kombinerar enkelhet med elegans; varje föremål ser lättlöst men samtidigt raffinerat ut. De har ett omfattande sortiment av munblåsta glasvaror samt porslinsserviser som får vilken måltid som helst att se ut som om den serverades på en restaurang! Iittala erbjuder även modern design som deras populära Bird-kollektion – perfekt om du vill ha något mer modernt men ändå tidlöst elegant.

Oavsett vilken typ av heminredning du letar på efter erbjuder Riedel, Mateus och Iittala något som passar allas smaker och budgetar. Från klassiska kristallglas till vackert utformade serviser i porslin – dessa tre märken har allt du behöver för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem! Med förstklassiga kvalitetsmaterial och tidlös designkänsla kommer deras föremål att hålla i generationer – så börja investera nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *