Introduktion till kristaller och stenar

Har du någonsin lagt märke till hur vissa människor svär vid sina kristaller och stenar? Det finns en anledning till det! Dessa naturliga element har krafter och egenskaper som kan hjälpa oss i vår vardag. I det här blogginlägget ska vi ta en titt på tre av de mest populära stenarna: Jade, ametist och lapis lazuli. Läs vidare för att lära dig mer om dessa vackra stenar och vad de kan göra för dig.

Jade

Jade är en sten som oftast förknippas med tur, välstånd och överflöd. Den sägs också främja känslomässig balans, stabilitet och fred. Om du vill dra till dig mer tur i ditt liv eller manifestera dina mål och drömmar är Jade stenen för dig. Denna sten finns i många olika färger, bland annat grön, vit och rosa.

Ametist

Ametist är känd som ”skyddets sten” Den sägs avvärja negativ energi och ge fred, lugn och klarhet. Om du letar efter en sten som hjälper dig att känna dig jordad och centrerad är ametist rätt väg att gå. Den här stenen finns oftast i nyanser av violettlila.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli är en vacker blå sten som sägs främja visdom, förståelse och självkännedom. Denna sten kan också användas för att skydda mot negativ energi. Om du söker sanning är Lapis Lazuli stenen för dig.

Det finns så många olika typer av kristaller och stenar där ute – alla med sina egna unika egenskaper och krafter. Gör lite research för att se vilka som resonerar med dig mest och ge dem ett försök! Du kanske blir förvånad över hur stor skillnad de kan göra i ditt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *