Tvåfaldiga Mr. Olympia föredrar PWO som verkligen gör skillnad på gymmet

Är du som många andra trött på PWO:n som inte funkar? Som sägs ska ge massa energi och bra pump på gymmet men som i själva verket bara ger ett högt stim och kli på kroppen? Då ska du kolla in Aware Nutritions PWO som både är stimfri och koffeinfri. Deras PWO har på kort tid blivit mycket populär.

Mr. Olympia har ordet

Mamdouh Elssbiay, mer känd som Big Ramy, har vunnit Mr. Olympia två år i rad. Tillsammans med Enchnaced Labs har de tagit fram en specialutgåva på PWO som heter Ramy’s Rage. Big Ramy säger själv att han länge varit ute efter en stark PWO som gör att han kan hålla sin intensitet under hela träningspasset. Han kör en dos vid träningspass och på benpassen tredubblar han dosen.

Effekt av PWO

Med en bra PWO kommer du få en omedelbar effekt som tar din träning till en ny nivå. En vanlig beskrivning av effekten av PWO är att det skapar ett starkt fokus, ett slags tunnelseende, och det goda pumpandet av musklerna under hela träningen känns överväldigande. Kosttillskott som förbättrar atletisk prestation innehåller ingredienser som förbättrar din prestation i sportaktiviteter, vilket gör att du får mer energi och presterar bättre.

Essentiella kosttillskott

Aminosyror är ett essentiellt kosttillskott då det finns totalt 20 stycken aminosyror varav 9 stycken är essentiella, det vill säga som kroppen själv inte kan producera. Dessa kan enbart intas genom kost eller kosttillskott.

Vad är då skillnaden på BCAA och EAA? BCAA är grenade aminosyror. Dessa aminosyror ska ha störst påverkan på muskeluppbyggnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *