Utbildning inom kemikaliehantering

När man hanterar kemikalier och annat farligt gods är det viktigt att du har rätt utbildning och kunskap så att inget går fel. Och om något går fel är det viktigt att veta vad man ska göra för att undvika att skada sig själv, andra eller naturen och miljön. Men vem ska man kontakta för att kunna lära sig dessa saker? Jo du ska ta kontakt med Amasis.

Amasis erbjuder utbildningar inom kemikaliehantering där ni kommer gå igenom allt från svenska regler till miljösanktionsavgifter. Dessa utbildningar är otroligt viktiga då du som hanterar kemikalier måste har rätt information och ha full förståelse för eventuella risker och faror. Utbildningar skräddarsys ofta för just dig och ditt företag samt vilka kemikalier ni hanterar. Exempelvis om ni hanterar mest frätande ämnen läggs det mycket tid på hur man hanterar dessa. Utbildningen hålls i seminarieform och avslutas med en kunskapskontroll.

Hanterar du och ditt företag kemikalier är det otroligt viktigt att ni har rätt kunskap och information. För om olyckan inträffar gäller det att man vet vad som ska göras för att minimera risken för skador på både människor och naturen. Gå därför en utbildning i kemikaliehantering eller en ADR utbildning hos Amasis och få den kunskapen du behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *