Vad man ska tänka på när man anställer en psykolog

Att anställa en psykolog kan vara en svår uppgift. Det är viktigt att ta hänsyn till de olika faktorer som påverkar ditt beslut. Den viktigaste faktorn är naturligtvis att hitta rätt psykolog för dina behov. Men det finns även andra faktorer att ta hänsyn till.

Du måste till exempel bestämma hur många psykologer du behöver och vilken typ av psykolog du behöver. Behöver du en psykolog som arbetar med personal eller en oberoende entreprenör?

Vad är skillnaden mellan dem?

Psykologer som arbetar med personal: En bemanning psykolog arbetar med ett bemanningsföretag för att tillhandahålla psykologiska tjänster till organisationer. De är vanligtvis billigare än att anlita en oberoende entreprenör och kan ha ett mer flexibelt schema. De kanske dock inte är lika tillgängliga som en oberoende psykolog. Självständiga uppdragstagare : En oberoende uppdragstagare är en psykolog som arbetar självständigt utan att vara ansluten till ett bemanningsföretag. De är vanligtvis dyrare än anställda psykologer men kan vara mer tillgängliga och ha ett mer flexibelt schema.

Din organisations storlek spelar roll

Det är också viktigt att ta hänsyn till storleken på din organisation och vilken typ av arbete du utför. Om du har en stororganisation kan du behöva anlita en psykolog som är specialiserad på att arbeta med stora grupper. Om du har en liten organisation kan du kanske klara dig med en generalist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *