Den ultimata guiden för att välja rätt hunddagis för din hund

Om du är som de flesta hundägare är det viktigt att hitta ett bra hunddagis i Stockholm. Hundar behöver motion och stimulans, och ett bra dagis kan erbjuda båda dessa saker. För att inte tala om att det är ett bra sätt att socialisera din valp och hjälpa till att hålla den borta från problem när du är på jobbet hela dagen! Men när det finns så många hunddagis att välja mellan, hur vet du då vilket som är rätt för din hund? Här är några tips som kan hjälpa dig att komma igång.

Ta först en titt på daghemmets webbplats och se vilken typ av information de tillhandahåller. Har de en lista över sina tjänster och priser? Finns det några foton eller videor av lokalerna och personalen? Detta kan ge dig en bra uppfattning om vad du kan förvänta dig av daghemmet.

Fråga sedan runt efter rekommendationer från dina vänner, din familj och andra hundägare. När du har sammanställt en lista över potentiella daghem ringer du till varje daghem och frågar om deras policy och rutiner. Ta reda på om de kräver en intervjuprocess eller om de har några begränsningar för ras eller storlek.

Boka slutligen in ett besök för att besöka anläggningen och träffa några av personalen. Detta ger dig en chans att se hur din hund interagerar medde andra hundarna och personalen. Det är också ett bra tillfälle att ställa eventuella frågor.

Att välja rätt hunddagis på Östermalm kan vara ett stort beslut, men det behöver inte vara överväldigande. Med lite forskning och planering kan du hitta det perfekta stället där din valp kan leka och umgås medan du är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *