Gör plats åt cykeln!

Cykeln är för många det självklara sättet att färdas på idag. Många tar cykeln till jobbet, till skolan och när man ska göra ärenden. Hur cykeln förvaras kan skilja sig åt beroende på hur man bor och vilka möjligheter det finns till cykelförvaring i huset. Svenska Cykelrum är proffs på cykelförvaring och erbjuder bland annat vägghängt cykelställ och fristående cykelställ. Ett cykelrum borde vara en självklarhet i varje fastighet. Vi hjälper bland annat byggföretag och hyresvärdar att planera, designa och montera cykelställ inomhus.

Svenska Cykelrum specialiserar sig på att bygga lösningar som använder alla ytor av ett rum, såväl väggar som golv, i syfte att använda platsen på bästa sätt. Det går att göra mycket mer av ett utrymme än vad man kan tro. Tack vare innovativa, vägghängda ställ och 2-planslösningar kan man få plats med dubbelt så många cyklar som förut. Vi kan hjälpa till att planera ett cykelrum i ett nybygge, eller bygga om ett befintligt utrymme till ett cykelrum. Kanske kan ett gammalt skyddsrum eller en del av ett garage bli förvaring för cyklar istället.

De som anlitar oss är byggföretag, förvaltare, arkitekter, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar som vill hitta effektiva lösningar för cykelförvaring inomhus. Att bygga på höjden är ett smart sätt att få mer utrymme och extra säkerhet med låsbara cykelställ.

Tillsammans med kunden gör vi en plan och designar för cykelrummet i er fastighet, för att hitta det bästa alternativet för er cykelförvaring. I vårt sortiment finns 2-våningsställ, cykellift, cykelställ för golv samt cykelkrokar. För barnvagnar monteras en hylla ovanför golvfasta cykelställ. För den som vill göra plats för underhåll av cyklar finns även luftpump, tvättstation och mekbänk i sortimentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *