Inred barnrummet med Mumin

De allra flesta har något som man samlar på. Men vad det är kan variera från stenar till frimärken och allt där emellan. En sak som många samlar på är muminprodukter och mer specifikt muminmuggar. Detta har gjort att muminmuggar i dag både är otroligt svårt att få tag på och vissa har väldigt höga prislappar.

Muminkaraktärer är svåra att inte gilla, vilket gör dem så ikoniska och populära. Alla olika pastellfärger som förekommer i Muminvärlden samt deras mönster är perfekta för muggar och andra produkter. Det är också därför som vissa Muminmuggar är så sällsynta och har prislappar efter det. Men på Lilla Stork kan du ha turen att hitta sällsynta muminmuggar som du inte hittar hos någon annan.

Men Muminmuggar är inte det enda Lilla Stork har i sitt sortiment. De har också en hel del grejer som skulle göra den perfekta barnrumsinredningen, exempelvis Maileg kanin och dockservis. När du inreder ett barnrum är det några saker att tänka på. Till exempel inga ömtåliga och dyra föremål eftersom de lätt kan gå sönder medan ditt barn leker, vilket dock borde vara en självklarhet. Det är också viktigt att ditt barn har en öppen yta utan möbler att leka på och kunna fantisera sig iväg till sin egna lilla drömvärld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *