Sälj kakor till klubben

Att åka på en resa eller utflykt med klassen eller klubben är något alla tycker är roligt. Men det kostar naturligtvis pengar vilket många klasser och föreningar inte har. Då brukar man försöka komma på olika sorters aktiviteter eller saker att sälja för att få ihop pengar till den där resan. Men det kan vara svårt att göra detta själv och speciellt svårt att komma på vad det är man sak sälja eller göra.

En sak som alltid fungerar är att sälja kakor till laget. Då är bara frågan vart du kan få tag i goda kakor som du sedan kan sälja vidare. Det är där kakmonstret kommer in i bilden. Kakmonstret har ett stort sortiment av olika sorters kakor och egendesignade kakburkar. Att ha egendesignade kakburkar med din klubbs logga på kommer ge ett mer personligt intryck när du sedan säljer kakorna. Vilket i sin tur kan leda till mer försäljning.

På kakmonstret.nu kan du enkelt räkna ut hur mycket du kommer tjäna på kakburkarna med en smidig kalkylator. Där skriver du bara i hur många det är som ska sälja och hur många burkar som varje person kommer sälja.

Så om du tjäna pengar till klassen eller klubben gör en resa, utflykt eller bara spara ihop pengar så finns det inget bättre alternativ än att kontakta Kakmonstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *