Snabba covid-tester i Stockholm

Läkarintyg.se är en svensk specialist på läkarintyg och en av Sveriges snabbaste när det gäller Covid-19 test och PCR-reseintyg i Stockholm till standardpriser. Med Läkarintyg.se kan du undvika långa väntetider på läkarintyg och ge goda öppettider. Läkarintyg har flexibla öppettider, med hänsyn till människors arbetsdagar, så det ger tid på helgerna eller efter hemgång.

Läkaren på Läkarintyg har ett svenskt legitimation, och besöket inkluderar undersökningar av hjärtat, lungorna och blodtryck. Läkarintyget som tillhandahåller läkarintyg för reseintyg, Covid-19-test, PCR-test, körkort Bussar, taxibilar, lastbilar och järnvägar. Under epidemin vill många resa och få reseintyg, Läkarintyg utfärdar av antigentester inom 20 minuter eller PCR test inom några timmar på Arlanda, Skavsta, Stockholm och i Falun. Efter provtagning får du ett resecertifikat och svar via e-post.

Innan du besöker Läkarintyg var noga med att ta med ditt passnummer, ID-kort och betalkort eller Swish, eftersom läkarintyg inte tar emot kontant betalning. Se också till att du har kontrollerat de regler som gäller för landet du reser till Innan PCR-testet. I läkarintyget står det också att du är välkommen att samla in prover minst en dag i förväg. Om du inte väljer expressleverans får du ett svar inom 2-5 timmar efter testet. Om du har kronisk sjukdom kan det vara bra att ta med egna journaler om du vet att du har medicinskt villkor som kan hindra ditt certifikat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *