Takspecialisterna i Mälardalen hjälper dig renovera ditt tak

Kostnadsfri besiktning från Takspecialisterna i Mälardalen AB

Går du i tankar om att renovera ditt tak? Eller vet du kanske inte om att det behöver åtgärdas? Kontakta Takspecialisterna i Mälardalen när du behöver inspektera taket. De skickar en oberoende inspektör för att inspektera och mäta taket tillsammans med dig som kund, helt gratis. Efter inspektionen kommer du att få en detaljerad lista över åtgärder för takfel och ett fast pris från takexperter. Det blir inga obehagliga överraskningar när det gäller pris. Om du sedan väljer en takexpert för att rätta till dessa fel kommer handledaren att slutföra projektet med dig som kund. Granskningen visar hur hela projektet kommer att fortsätta och när byggandet påbörjas. Du kan koppla av medan de gör sitt arbete och slutför slutkontrollen. Efter att takexperten har reparerat ditt tak får du också ett 10-årigt garantiintyg! Få en kostnadsfri besiktning genom att kontakta dem genom deras hemsida på takspecialisterna.nu.

Renovera tak och fasad

Förutom gratis takinspektioner erbjuder Takspecialisterna också andra tjänster inom taket och ytterväggarna. Bland annat takläggning, taksäkerhet och fasadarbete. Taktekniker använder allt takmaterial och använder endast högkvalitativa byggmaterial vid takläggning. Deras montörer är utbildade enligt branschstandarder och har omfattande expertis inom takläggning och ytterväggar. Tillsammans har de mer än 50 års takrenovering och olika upplevelser av ytterväggsrenovering och har uppnått bra resultat och många nöjda kunder. De har kontor i Sollentuna och arbetar i Mälardalen och Stockholm.

Så väljer du rätt fasad

Det finns olika typer av fasad, dem allra vanligaste är trä, puts och tegel. Skillnaden på dem kan vara avgörande och förutom att dem ser olika ut så kan de ha stor påverkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *